NOĆI ARHITEKTURE 2021-APRIL x CAN: [inbetween]
@15:00 Exhibition: CAN x British Council
@19:00 Talk w/ Mat Barnes (CAN) and Vernes Čaušević (Project V)

Prošlog decembra koproducirali smo (video uskoro dostupan online) Kuriranu internetsku izložbu uživo, novi koncept koji smo zabavili istražujući zajedno sa sjajnim timom @delta_lab (Rijeka, Hrvatska). Internetska organizacija Fiume Fantastika: Fenomenovi grada, koja je uživo organizovana, istupila je od standardnog Zoom predavanja i uvela nas u novi i dinamičniji koncept. Fiume Fantastika bila je prva internetska izložba novog formata Noći arhitekture.

Pandemija nas je zarobila u svojim domovima, daleko od bilo kakvog kulturnog događaja, bioskopa, izložbe ili predstave, no možda smo im sada bliži više nego ikad. Novim formatom želimo otvoriti razgovor o zamućenim granicama između javnog i privatnog prostora, invaziji javnog sadržaja u naše domove i uticaju digitalizacije na izložbe.

Pridružite nam se 22. APRILA 2021. u novoj postavci, daleko od javnog prostora i našeg Meeting Pointa, za internetsku izložbu u 15:00 koja prikazuje rad studija CAN i za razgovor s Matom Barnesom i Vernesom Čauševićem u 19:00! Pripremite pitanja jer ćemo planirati vrijeme za njih!

PRETHODNE NOCI ARHITEKTURE: